Скърца ми кората на багажника , което е много дразнещо. Сигурно и на други им се е случвало . Как сте я обезшумили че два дена я карам тази 146-ца и почва да ме дразни с това тропане и скърцане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцаща кора на багажника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mancheffаз смазах железните закопчалки на магажника и на вратите и заспа ама след месец пак почна да поскърцваИ оттогава нищо не скърца,незнам как.Много рядко се случва нещо да прискърца.
Comment
-
Първоначално публикувано от mancheffаз смазах железните закопчалки на магажника и на вратите и заспа ама след месец пак почна да поскърцвасериозно всички брави на 145/6 скърцат и се оправят за около 2-3 месеца чрез обилно смазване/поливане със ВД40
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
е аз пък нямам кора на багажника имам си бризентче ако не друго поне не скърца а за заключалките на вратите на около 2 месеца ги мазотим с грес
Alfa boxer 1.3i --- 8V --- Boxer --- 90Hp/6000 Obr/min --- 113Nm/4500 Obr/min --- 0-100/11,5s --- Vmax/180km/h
FIAT STILO 1.9jTD 16V 115HP vMAX 205km/h 4.8л/100km
Comment
-
Първоначално публикувано от nikola_nПървоначално публикувано от BaiJediА бе интересно,че мойта на хубав път не скърца.sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от lanПървоначално публикувано от nikola_nПървоначално публикувано от BaiJediА бе интересно,че мойта на хубав път не скърца.
Comment
-
[quote=nikola_n]Първоначално публикувано от lanПървоначално публикувано от "nikola_n":15qac6msПървоначално публикувано от BaiJediА бе интересно,че мойта на хубав път не скърца.[/quote:15qac6ms]
че да дойдем у добрич... да караме малко по хубави улици
па по тая алфа всичко скърца.. ма не ми прави впечетление вече
караш и тва еех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Re: купх си алфа и .....
Първоначално публикувано от rijkoСкърца ми кората на багажника , което е много дразнещо. Сигорно и на други им се е случвало . Как сте я обезшомили че два дена я карам тази 146-ца и почва да ме дразни с това тропане и скарцане.
Comment
Comment